Köpevillkor

1.Om oss

1.1 Allmänt

StarkGo AB har sitt säte i Stockholm.

Önskar du att komma i kontakt med oss, skicka ett mail till kundtjanst@starkgo.se med ditt ärende och dina kontaktuppgifter.

1.2 Vision

Vår vision är att bli din högra hand.Vi vill göra det som du inte har tid med att göra själv. Hur lyckas vi med det?
Vi på StarkGo strävar mot att bli den bästa och snabbaste plattformen för e-handel och transport.

1.3 Tjänstespecifikation

Vi tillhandahåller:

1.3.1 Modul

1.3.2 Starkshop

2. Användarvillkor

2.1 Avtalsförhållande

Dessa användarvillkor (“villkor”) reglerar åtkomst eller användning av dig, en individ, till webbplatser, innehåll, tjänster (1.3.1/1.3.2) som tillhandahålls av StarkGo AB.

Din åtkomst och användning av tjänsterna utgör ditt samtycke till att vara bunden av dessa villkor, som upprättar ett avtalsförhållande mellan dig och StarkGo. Om du inte accepterar dessa villkor, kan du inte få åtkomst till eller använda tjänsterna.

Ytterligare villkor kan gälla för vissa tjänster, såsom en policy för en viss händelse, aktivitet eller något speciellt erbjudande och sådana ytterligare villkor kommer att lämnas till dig i samband med gällande tjänster. Ytterligare villkor gäller utöver, och anses vara en del av villkoren för tillämpning av gällande tjänster. Ytterligare villkor ska ha företräde framför dessa villkor i händelse av en konflikt med avseende på de tillämpliga tjänsterna.

Genom att du läst och accepterat våra användarvillkor bekräftar du att StarkGo erbjuder transport och logistiktjänster samt att dem kan i vissa fall tillhandahållas av tredje part under avtalsförhållande med StarkGo (förekommer vid tjänster 1.3.1,1.3.2)

LÄS DESSA VILLKOR NOGGRANT INNAN DU FÅR ÅTKOMST TILL ELLER ANVÄNDER TJÄNSTERNA.

2.3 Beställning

När du slutfört ditt köp skickas orderbekräftelse och aviseringar till leveransen.

2.4 Leverans

Våra normala leveranstider är 17:00-22:00 Må-Fr (1.3.1). Om förseningar skulle uppstå ,utan att vi har meddelat dig om längre leveranstid, kontakta oss på: kundtjanst@starkgo.se.

2.4.1 Leverans utanför dörren

Vid angiven portkod samtycker du samtidigt till leverans utanför dörren. Ersättningsansvaret upphör när försändelsen har levererats på ovan angivet sätt. StarkGo ansvarar inte för vad som sker med försändelsen efter att den levererats, varken för förluster, väderskador eller liknande.

2.5 Priser

Alla priser anges i SEK och är inklusive 25% moms.

Vi reserverar oss för prisändringar orsakat av prisändring från leverantör, feltryck i prislistan samt felaktigheter i priser beroende på felaktig information och förbehåller oss rätten att justera priset.

2.6 Ångerrätt

Ångerfristen löper ut 4 timmar innan påbörjad leverans.

Vill du utöva ångerrätten ska du till support@starkgo.se skicka ett klart och tydligt meddelande om ditt beslut att frånträda avtalet. För att du ska hinna utöva din ångerrätt i tid räcker det med att du sänder in ditt meddelande om att du tänker utöva ångerrätten innan ångerfristen gått ut.

Vid påbörjad leverans går det inte att utöva ångerrätten.

StarkGo står gärna för transport av den returnerade varan. Som befintlig kund kan du kontakta oss på support@starkgo.se om ditt ärende. Produkterna bör skickas väl paketerade och i ursprunglig förpackning.

4.Ansvarsbegränsning

4.1 Vi tar inget ansvar för indirekta skador som kan uppstå på grund av produkten.

Vi accepterar inget ansvar för förseningar/fel till följd av omständigheter utanför företagets rådande (Force Majeure). Dessa omständigheter kan exempelvis vara arbetskonflikt, eldsvåda, krig, myndighetsbeslut, förminskad eller utebliven leverans från leverantör.

Vidare tas inget ansvar för eventuella förändringar på produkter/produktegenskaper som ändrats av respektive leverantör och andra faktorer utanför vår kontroll.

SEKRETESSPOLICY

1.Om oss

En av dem allra viktigaste aspekterna för StarkGo är transparens kring hanteringen av DIN information. Vi tar skyddet för dina personuppgifter på allvar och vill att du ska känna dig trygg med att besöka våra sidor.

Vi vill att du blir informerad om vilka personuppgifter och hur de som samlas in. Varför vi hanterar och använder dem understryks. Därefter ingår även en beskrivning av de Cookies som vi tillämpar.

Genom att acceptera vår integritetspolicy går du med på den insamling, behandling och användning av dina personuppgifter, alltid inom ramen av dataskyddslagstiftning/den generella dataskyddsförordningen (GDPR).

Om vår webbplats innehåller länkar till andras webbplatser gäller inte vår integritetspolicy för de webbplatser dit vi länkar.

1.1 Personuppgiftsansvarig

Den ansvarige för behandling och användning av personuppgifterna ( se nedan för en detaljerad beskrivning av begreppet personuppgifter):

StarkGo AB

Friluftsvägen 14

114 55 Stockholm

Sverige

support@starkgo.se

Vänligen läs följande noggrant, så att din vistelse på plattformen ska kännas så trygg och säker som möjligt.

1.2 E-handelssäkerhet

Vi är de enda som äger informationen som samlas in på den här webbplatsen. Din personligt identifierbara information kommer inte att säljas, utbytas, överföras eller delas vidare till något annat företag, i något syfte, utan ditt samtycke, förutom då så krävs för att uppfylla en begäran och/eller överföring, t.ex. för att skicka en beställning.

1.3 Utlämnande till tredje part

Vi säljer, handlar, eller på annat sätt överför, inte personligt identifierbar information till utomstående parter. Detta inkluderar inte betrodd tredjepart som hjälper oss att driva vår webbplats eller vårt företag, med kravet att dessa parter godkänner att hålla informationen konfidentiell.

Vi anser att det är nödvändigt att dela information i syfte att undersöka, förhindra eller vidta åtgärder mot illegala aktiviteter, misstänkt bedrägeri, situationer som medför en potentiell risk för en persons fysiska säkerhet, brott mot våra användarvillkor eller andra tillfällen då lagen kräver så.

Allmänna uppgifter kan dock delas vidare till utomstående parter för marknadsföring, i annonssyfte eller andra ändamål.

2.Personuppgifter

Genom att använda StarkGo tjänsterna accepterar du vår dataskyddspolicy och vår behandling av dina personuppgifter. Vi värnar om din personliga integritet och samlar inte in fler uppgifter än nödvändigt för att behandla ditt köp. Vi säljer eller vidareger aldrig dina uppgifter till tredjepart utan rättslig grund.

StarkGo är ansvarig för behandlingen av personuppgifter som du lämnat till oss som kund. Dina personuppgifter behandlas av oss för att kunna hantera ditt köp samt i de tillfällen då du har önskat nyhetsbrev eller kampanjerbjudanden – för att kunna anpassa marknadsföringen åt dina individuella behov.

2.1 Vad är en personuppgift

En personuppgift är all information som direkt eller indirekt kan hänföras till en fysisk person

2.2 Vilka personuppgifter lagrar vi?
För att kunna erbjuda dig våra tjänster och kunna tillhandahålla tjänster behöver vi samla in, lagra och behandla information om dig. Information såsom ditt förnamn- och efternamn, adress, telefonnummer, e-postadress, ip-adress och köphistorik.

Vi samlar in information från dig när du registrerar dig på vår webbplats, loggar in på ditt konto, gör ett köp, deltar i en tävling och/eller när du loggar ut. Den insamlade informationen inkluderar ditt namn, din e-postadress, ditt telefonnummer och/eller kreditkort.

Dessutom tar vi automatiskt emot och sparar information från din dator och webbläsare, inklusive din IP-adress, uppgifter om programvara och hårdvara och den begärda sidan.

Vänligen ge oss endast sådan information som vi verkligen behöver för att hantera tjänsten.

2.3 Varför samlar vi din information ?

Den information vi samlar in från dig kan användas för att:

Göra din upplevelse personlig och tillgodose dina personliga behov

Tillhandahålla anpassade annonser

Förbättra vår hemsida

Förbättra vår kundservice och ditt behov av hjälp

Kontakta dig via e-post

Administrera en tävling, ett erbjudande eller en undersökning

2.3 Så skyddar vi dina personuppgifter

Vi vidtar en rad olika säkerhetsåtgärder för att skydda dina personliga uppgifter. Vi använder oss av avancerade krypteringsmetoder för att skydda känsliga uppgifter som överförs över internet. Endast medarbetare som ska uträtta ett specifikt jobb (t.ex. fakturering eller kundservice), får tillgång till personligt identifierbar information. De datorer/servrar som används för att lagra personligt identifierbar information lagras i en säker miljö.

Dina uppgifter lagras så länge vi har en rättslig grund att behandla dina uppgifter, exempelvis för att fullfölja avtalet mellan oss eller för att efterleva en rättslig förpliktelse enligt exempelvis bokföringslagen.

3.Information om våra Cookies

3.1 Använder vi oss av cookies och varför?

Ja. Våra cookies förbättrar tillgången till vår webbplats och identifierar återkommande besökare. Informationen i cookien är möjlig att använda för att följa en användares surfande. Dessutom förbättrar våra cookies användarupplevelsen genom att spåra och målanpassa användarens intressen. Vår användning av cookies kopplas över huvud taget inte till personligt identifierbar information på vår webbplats.

Enligt lag om elektronisk information ska besökare på en webbplats i integritetssyfte få information om att cookies används. Cookie är en liten textfil som webbplatsen du besöker begär att få spara på din dator för att ge tillgång till olika funktioner. Det går att ställa in sin webbläsare så att den automatiskt nekar cookies. Mer information kan man hitta på Post och telestyrelsens hemsida.

Att inte acceptera cookies kan begränsa funktionaliteten på vår webbplats.

3.2 Våra Cookies

Funktionalitetscookies tillåter en webbplats/app att spara information som redan tillhandahållits (t.ex. användarnamn, språkval eller din lokaliseringsdata) och förbättra erbjudandet av personliga funktioner till användaren. Dessa cookies samlar in anonymiserad information och kan inte spåra din aktivitet på andra sidor.

3.4 Invändning mot användning av cookies

Om du inte vill att StarkGo AB samlar in och analyserar information om dina besök, kan du när som helst invända mot framtida behandling (s.k. opt-out). Om du vill invända mot behandlingen, vänligen kontakta oss på kontaktuppgifterna som angivits ovan.

4.Dina rättigheter

4.1Tvist och lagval

I tillfälle av att tvist inte kan lösas i samförstånd med företagets kundtjänst och kunden, kan du som kund vända dig till Allmänna Reklamationsnämnden, se arn.se. För boende i ett annat EU-land än Sverige kan man lämna klagomål online via EU-kommissionens plattform för medling i tvister, se http://ec.europa.eu/consumers/odr

StarkGo kan uppge till ett företag som hanterar skadestånd eller en försäkringsgivare all nödvändig information (inklusive dina kontaktuppgifter) om klagomål, tvist eller konflikt skulle uppstå, vilket kan innefatta en olycka som involverar dig och en utomstående leverantör (inklusive en chaufför inom ett transportnätverk) och sådan information är nödvändig för att lösa klagomålet, tvisten eller konflikten.

Vid eventuell tvist följer vi beslut från ARN eller motsvarande tvistlösningsorgan.

Tvist gällande tolkningen eller tillämpningen av dessa allmänna villkor ska tolkas i enlighet med svensk rätt och lag.

4.2 Rätten till tillgång
Du har rätt att få utdrag av all information som finns om dig hos oss. Utdrag levereras elektroniskt i ett läsbart format.

4.3 Rätt till rättelse
Du har rätt att be oss uppdatera felaktig information eller komplettera information som är bristfällig.

4.4 Rätten att bli glömd

Du kan när som helst be att uppgifterna som avser dig raderas. Det finns få undantag till rätten till radering, som till exempel om det ska behållas för att vi måste uppfylla en rättslig förpliktelse (exempelvis enligt bokföringslagen).

4.5 Rätten att göra invändningar

Rätten att återkalla ett tidigare lämnat samtycke eller invända mot viss behandling.

5.Avsluta prenumeration

Vi använder den e-postadress du förser oss med för att skicka information och uppdateringar som angår ditt köp, enstaka nyhetsbrev, relaterad produktinformation etc. Om du inte längre vill ta emot sådana meddelanden hittar du information om hur du avslutar prenumerationen i slutet av varje e-postmeddelande.

6.Samtycke

Genom att använda vår webbplats godkänner du vår integritetspolicy

ELECTRIFY YOUR
E-SHOP

Take the next step.
Empower your e-commerce platform.

Office

Friluftsvägen 14,
Stockholm,
SWE

info@starkgo.se

08-371005

StarkGo

© 2020 StarkGo
contact-section